2014

I letošní rok pořádal SALON IVA v pořadí již 3. VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ BAZAR. Jako v minulých letech, půjde výtěžek na Dětské centrum na Kladně, které se stará o opuštěné děti. Podařilo se nám všem získat částku 40.000 Kč (v loňském roce to byla částka 37 tisíc) a čtyři krabice oblečení a vybavení!

Tento rok byl bazar dvoudenní: pátek 28.11.2014 od 16 – 20h a sobota 29.11.2014 od 9h a poslední návštěvníci přišli po rozsvícení vánočního stromu u Obecního úřadu.

Chceme proto poděkovat za darované věci k prodeji, jakékoliv příspěvky a za Vaši návštěvu na bazaru a zakoupení třeba jen knihy. Účast byla velká a někdo přišel dokonce i několikrát nebo oba dva dny J.

A to není vše. Deset krabic a čtyři tašky dostane rodinné centrum Slunečnice (www.rcslunecnice.cz), které také pořádá bazar. Co neprodají, předají dále na Farní charitu Beroun. Dalších cca dvanáct krabic a čtyři pytle vybavení dostanou dobročinné obchody Domova Sue Ryder (přijímají a prodávají darované věci). Z výtěžku pomáhají financovat péči o klienty Domova Sue Ryder. A čtyři velké tašky hraček, knížek, her aj. dostane Klokánek Hostivice (www.klokanekhostivice.cz). Dvě krabice předmětů a dvě krabice knížek pak dostane Country radio (www.countryradio.cz), které pořádá bazar na podporu dětí s nemocí tzv. motýlích křídel.

Moc všem děkujeme Ivana Špírková a Gabriela Šlapánková.