2018

Již po sedmé, pořádal SALON IVA ve spoluprací s městem Rudná, VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ BAZAR. Jako v minulých letech, půjde výtěžek na Dětské centrum na Kladně, které se stará o opuštěné děti. Podařilo se nám všem získat částku 72.000 Kč (v loňském roce to byla částka 61 500,- Kč) a 2 plné velké tašky oblečení, 2 velké tašky plen a další vybavení a potřebných věcí!

Bazar byl dvoudenní: pátek 31.11.2018 od 14 – 19h a sobota 01.12.2018 od 9h a poslední návštěvníci přišli po rozsvícení vánočního stromu u Obecního úřadu.

Chceme proto poděkovat za darované věci k prodeji, jakékoliv příspěvky a za Vaši návštěvu na bazaru a zakoupení třeba jen knihy nebo nějaké malé drobnosti. Účast byla velká a někdo přišel dokonce i několikrát nebo oba dva dny :-).

A to není vše. Neprodané věci, poputují na další charitativní účely. Cca 28 krabic, dostanou dobročinné obchody Domova Sue Ryder (přijímají a prodávají darované věci). Z výtěžku pomáhají financovat péči o klienty Domova Sue Ryder. 5 krabic hraček a spotřebičů dostane Klokánek v Hostivici ( https://www.klokanekhostivice.cz/). Jeden pytel plyšových hraček a 2 krabice her aj. dostane Klinika dětské hematologie a onkologie FN Motol. (Klinika dětské hematologie a onkologie UK 2. LF a FN Motol.)

Moc všem děkujeme.

Za salon Iva: Ivana Brichzinová a Gabriela Šlapánková ve spolupráci s městem Rudná.