2015

I letošní rok pořádal SALON IVA v pořadí již 4. VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ BAZAR. Jako v minulých letech, půjde výtěžek na Dětské centrum na Kladně, které se stará o opuštěné děti. Podařilo se nám všem získat částku 50.000 Kč (v loňském roce to byla částka 40 tisíc) a čtyři krabice oblečení, hraček, vybavení a potřebných věcí!

Bazar byl dvoudenní: pátek 28.11.2014 od 14 – 19h a sobota 29.11.2014 od 9h a poslední návštěvníci přišli po rozsvícení vánočního stromu u Obecního úřadu.

Chceme proto poděkovat za darované věci k prodeji, jakékoliv příspěvky a za Vaši návštěvu na bazaru a zakoupení třeba jen knihy nebo nějaké malé drobnosti. Účast byla velká a někdo přišel dokonce i několikrát nebo oba dva dny :-).

A to není vše. Neprodané věci, poputují na další charitativní účely. Patnáct krabic dostane rodinné centrum Slunečnice (www.rcslunecnice.cz), které také pořádá charitativní bazar. Co neprodají, předají dále na Farní charitu Beroun. Dalších osm krabic a několik obrazů, dostanou dobročinné obchody Domova Sue Ryder (přijímají a prodávají darované věci). Z výtěžku pomáhají financovat péči o klienty Domova Sue Ryder. A čtyři velké tašky hraček, knížek, her aj. dostane Klokánek Hostivice (www.klokanekhostivice.cz).

Moc všem děkujeme Ivana Špírková, Gabriela Šlapánková a Miroslava Šochová.